Ta del av fördelarna

 

Inom VSV finns ungefär 200 anslutna åkare. Totalt sysselsätter vi ca 600 personer. Vi arbetar hela tiden för att skapa mervärden för dig och ditt åkeri.

Det är minst tre skäl som särskilt ofta lyfts fram för att vara ansluten:

 

1. Starkare nätverk och bättre affärer

Du får tillgång till VSV:s nätverk av tjänstemän, kunder, transportörer/åkare och entreprenörer. På så sätt kan du få nya kunder, längre uppdrag och fylla luckor med kortare uppdrag. Om du vill kan du även ta uppdrag i andra delar av landet. Vi hjälps åt med maskinflyttar och att ta fram extra resurser om det skulle behövas. Dessutom får du kunskap om vad marknaden kräver för att uppnå fullgod standard. Utöver affärerna så ger nätverket tillgång till information, kunskap och många trevliga entreprenörer och transportörer/åkare.

 

2. Enklare administration och tryggare ekonomi

VSV sköter din fakturering och minimerar därmed din administration. Vi samarbetar med banker för att underlätta investeringar. Du får tillgång till riktigt bra villkor på diesel, försäkringar och material samt att vi har ett avtal med tullverket för att förenkla rutinerna för gränsöverskridande transporter mot Norge.

 

3. Rätt utveckling och utbildning

Du får del av all den utveckling som VSV kontinuerligt arbetar med. Det kan t ex vara att få möjlighet att använda specialanpassade system som t ex VSV TROMB och VSV Spindeln. Du får också möjlighet att få stöd när det gäller miljö- och itfrågor.

 

Yrkesroller inom VSV

Varför jobba för VSV?

Månadens profil

VIRKESTRANSPORT

Är du i behov av virkestransport? Vårt unika arbetssätt hjälper dig att spara både miljö och pengar!

Jag vill läsa mer >>

Fråga mig om medlemskap